Stevia Pengganti Gula Racun Putih

Sunday, 19 May 2013

Adakah dia bergurau? Gurau jenis apa ini? (Sharifah Sakinah)


Mungkin ada yang dah tahu tentang isu Sharifah Sakinah memuat naik video yang mungkin baginya satu gurauwan, tetapi bila difikirkan kita di Malaysia sebuah negara islam. Ini bukan adat kita, bagi aku kalau rasa nak publisiti pun janganlah sampai mengadai maruah,
jagalah kata-kata. Selagi kita islam jagalah percakapan kita.
Kalau nak update apa-apa tu berfikirlah dahulu. aku tulis post ni pun untuk menegur dia dan  orang-orang lain agar lebih berhati-hati. Sebagai orang islam dan rakyat Malaysia serius nya memang aku marah. marah sangat dengan orang yang macam ni. Hilang respect aku terhadap orang macam ni.
Kalau korang rasa nak tengok video 2 mungkin boleh tengok kat youtube. aku tak nak lah post dekat blog aku ni. tak menarik untuk aku lihat. Untuk pemilik video tu, ingat siapa kita. tak kira lah betapa hot nya kita ini. kita ni kecil jew berbanding bumi, bumi pula kecil jew berbanding planet lain, ruang angkasa tu pun kecil je berbanding neraka dan syurga. fikirkan lah betapa kecilnya kita dari pandangan allah. peliharalah maruah kita untuk menjaga agama dan negara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...