Stevia Pengganti Gula Racun Putih

Thursday, 2 May 2013

Video Mengajar Cara² Meniru Dalam Exam (MACAM² RAGAM)

Tengah² syok tengok youtube ternampak lak video ni.haha. xsangka video macam ni pun ada. Mungkin dengan video ni boleh membantu pelajar² yang suka meniru tu erk (aku pun sama).

Video ni ada dekat youtube, ni link dia Teknik Meniru Ketika Exam. aku try insert je dekat blog tapi tak boleh. So terpaksalah aku download untuk letakkan dekat blog aku ni.

Pape pun mintak maaflah yea sebab video ni bukan video tempatan yea :


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...